Hun er jo syg i hovedet

Gør noget der virkelig betyder noget for din partner

Et forhold kræver hårdt arbejde, det kan ikke altid være en dans på roser. Men jeg synes jo ældre, jeg bliver, jo bedre bliver jeg til at forstå, hvordan jeg navigere i mit forhold, så det bliver så kærligt som muligt. Der er en meget stor kærlighed og respekt imellem Dino og jeg. Vi er utrolig enige om rigtig mange ting, lige fra børneopdragelse til hvordan vores forhold skal fungere, så det også holder de næste 10 år. Det gør det helt sikkert nemmere på mange fronter. Vi har de samme drømme for livet.

Men nogen gange synes jeg, det er vigtigt, at man gør noget for hinanden, der virkelig betyder noget. Det behøver ikke at være noget der føles specielt for dig eller som er en stor ting, men at gøre noget som du ved din partner virkelig vil sætte pris på, og som fylder din partner op med glæde, det er med til at bevare kærligheden og gnisten i forholdet. Jeg elsker selv at blive overrasket med små ting (ja ja også store men det andet lyder bedre :-). Det kan nogen gange knibe med, at huske hinanden i en travl hverdag, men det at huske hinanden, får også hverdagen til at glide meget nemmere.

Idag overraskede jeg Dino med en helt speciel gave. Jeg har fået fremkaldt nogle billeder af hans mor og stedfar som desværre begge er gået bort. Det ene billedet er af hans mor, og det er det eneste billedet vi har, hvor hun holder Victoria, og det betyder SÅ meget. De andre billeder er Dino, der står sammen med dem. De skal have en helt speciel plads i vores hjem, og Victoria skal kigge på dem hver dag, og vi vil fortælle hende om hendes farmor og farfar som ikke er blandt os mere, men som vil have elsket hende af hele deres hjerte. Hun skal besøge deres gravsted, og vide at de stadig er i vores hjerte.

Så hvad kan du gøre for din partner som virkelig betyder noget? Er det en blomst som tak bare fordi du er dig, en sød sms du sender mens din partner er på arbejde, men som er skrevet fra hjertet, sørge for rent tøj, fordi du ved der venter din partner en travl uge, eller hvad kan du gøre? Brug nogle minutter på at sætte pris på din partner idag… Lad kærligheden blomstre ❤.

img_0010

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun er jo syg i hovedet