Det er ligesom juleaften

Han vælger simpelthen at gå ind til mig i badet med ALT sit tøj på…

Idag er en stor dag og en milepæl i mit liv, det er Dinos og min 2 års dag… Hvilke 2 år, jeg sidder lige og tænker lidt tilbage, og hold nu op hvor har vi oplevet meget sammen på godt og ondt, det er virkelig et forhold med fart på. Der er nogle romantiske øjeblikke, der skiller sig ud, og når jeg tænker på dem, bliver jeg helt blød i knæene.. Mit favorit øjeblik er uden tvivl lige i starten af forholdet, vi havde været sammen nogle måneder, og det hele var ret nyt, jeg var næsten lige kommet hjem fra afmedicinering, og vi skulle lige finde hinanden igen. Men vi kommer liigge lidt op at diskutere en dag, og jeg vælger at gå i bad for at få noget ro, jeg havde ikke særlig meget overskud og var ret ked af det.. Men hør nu her piger… iihhh jeg synes, det er SÅ sødt.. Dino kommer ud til mig på badeværelset, og han kan høre jeg er ked af det, han vælger simpelthen at gå ind til mig i badet med ALT sit tøj på, og så står han bare og holder om mig… aaammmeeennnn… Jeg var solgt… Det er da helt film agtig romantisk – I love it! Jeg er jo lidt en sucker for romantik det må jeg indrømme.

Dinos frieri til mig husker jeg også meget tydeligt. Vi havde lige fået nøglerne til vores drømmehus (troede vi 😉 og så faldt han på knæ ❤️.. Jeg blev så glad, og hvor var det vildt nu skulle jeg giftes…

Men som jeg startede med at skrive har de 2 år været fyldt med op og nedture.. Her er lidt om hvad vi har været igennem…

Tømt to lejligheder og flyttede sammen i et rækkehus, solgt min Københavner lejlighed, jeg var indlagt 14 dage til afmedicinering, mistede Balto, købte hus, istandsatte hus fra kælder til kvist, solgt hus, flyttede i lejlighed, mistet Dinos stedfar, fik Victoria, mistet Dinos mor, gift, skiftet navn og været ude at rejse ❤️.

Der må rigtig gerne komme lidt mere ro på og få mere tid og overskud til hinanden, det bliver nemt meget praktisk, når der hele tiden sker noget, og ikke mindst når man er blevet forældre.

Imorges gav jeg Dino en stjerne, ja en rigtig stjerne på himlen, den hedder Dino & Juliane. Jeg ville gerne give ham noget symbolsk, og det synes jeg bestemt en stjerne er. Dino er stjernen i mit liv og vores kærlighed vil lyse på himlen for evig tid.

I aften skal vi se en god film og flade ud på sofaen, måske lyder det ikke af meget, men for os sker det ikke så tit for tiden, så vi glæder os til film hygge. Vi er alle tre herhjemme lidt forkølede, trætte og ikke helt på toppen, så det er virkelig dejligt at kunne slappe lidt af.

Vores kærlighed ❤️

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.comtillykke-til-os61tillykke-til-os51tillykke-til-os41tillykke-til-os31tillykke-til-os01

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ligesom juleaften