Sådan tabte jeg 30 kg.

Har du prøvet det?

Idag har jeg været til min tredje behandling hos skønne Kropsterapeut Anja Nielsen, og jeg har lyst til at dele min oplevelse med jer. Anja arbejder med den behandlings form der hedder Body Sds, jeg havde hørt lidt om denne form for kropsbehandlinger før, men jeg vidste ikke helt hvad det var. Men efter mine behandlinger hos Anja vil jeg gerne fortælle jer lidt om behandlingen. Body Sds kan simpelthen SÅ mange ting, og hjælpe dig på rette kurs, døjer du bla. med smerter i muskler og led, frossen skulder, tennisalbue, ryg- og nakkeproblemer, piskesmæld, museskader, fordøjelsesproblemer, allergi og infektioner, samt stress og angst. Body Sds kan også hjælpe dig med at øge dit velvære, sundhed og sportspræstationer.

Jeg opsøgte Anja, for at se om det kunne hjælpe på min hovedpine, men også lige så meget for at øge mit velvære og komme mere i balance. Jeg må sige, jeg kan mærke en forskel efter 3. behandling, når jeg går derfra, er jeg træt men jeg har også en følelse af lethed i kroppen. Behandlingen foregår med pulserende massageteknikker, Aku- og zonetryk og mobiliserende ledbevægelse. Det kan godt gøre meget ondt nogle steder, og så er det mega vigtigt at have fokus på ens vejrtrækning, og det er Anja rigtig god til at hjælpe dig med. Du forklare Anja hvilke ting du gerne vil arbejde med, og så tager I den derfra. Nogle gange kan det være godt at kombinere behandlingerne med træning eller en udrensning, men det sætter Anja dig helt ind i. Jeg kan godt lide, at der bliver arbejdet med kroppen og psyken på en gang, det er bare et bevis på hvor meget de to ting hænger sammen.

Har du prøvet Body Sds? Jeg vil vildt gerne høre hvad du har oplevet 🙂

Anja behandler både i København og Holbæk, så der er masser af muligheder for at få prøvet en behandling hos hende, jeg synes bestemt, det er værd at prøve, og det er vigtigt for mig at sige, at dette skriver jeg af ren lyst, det er ikke et sponsoreret indlæg. Det er min helt egen oplevelse af Body Sds behandlingen…

julianeharkjaer.dk

Du kan læse meget mere om Anja på hendes hjemmeside: min-kropsterapeut.dk

Eller følge hende på facebook: Kropsterapeut Anja Nielsen

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tabte jeg 30 kg.