Et lille indspark i debatten om mødre

Hjemme hos os er mor og far lige

I denne uge har jeg været på en get away Jeg trækker stikket, dette medførte nogle tanker om forskellen på hvis mor og far er væk, det kan du læse lidt om her Et lille indspark i debatten om mødre.

Men nu er der en video til jer, hvor jeg fortæller lidt om at være mor, at have brug for en akut get away og at mor og far er lige hjemme hos os.. Og du må meget gerne abonnere på min you tube kanal det vil være så skønt 🙂

Du kan se med her 🙂

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Michelle

  Hej Juliane. Nu har jeg bemærket at du ret mange gange har nævnt at du skal lande i din morrolle, vende dig til din morrolle. Osv. Hvad mener du? Jeg er selv blevet mor for 7 måneder siden og har på intet tidspunkt følt jeg skulle finde en morrolle. Jeg er blevet mor. Det er mig nu. Det er ikke en rolle, ej ved ikke om jeg formår at få det rigtigt frem. Det er ikke noget kritik eller noget. men når du bliver ved med at gentage du skal finde en morrolle så virker det på MIG som om det er en rolle du skal påtage dig, måske fordi du er offentlig og syntes du skal være mor på en bestemt måde, som måske ikke ligger dig naturligt. Måske er du ikke blevet den mor du troede du ville blive og derfor forsøger at finde den morrolle du havde forstille dig du ville have. Måske for at tilfredsstille andre. Måske for at tingene skal se ud på en bestemt måde.
  Og måske er det slet ikke rigtigt. Det er bare en fornemmelse jeg har.
  Jeg er godt med på at alle reagere forskelligt når de bliver mødre. og det er slet heller ikke fordi jeg havde nogle nem graviditet, fødsel eller var lykkelig lige efter fødslen. Så det er ikke for at alt bare har været lyserødt her.
  Det Jeg vil med min kommentar er nok bare at få dig til at finde ud af hvad det er for en rolle du skal finde og lande i som ikke bare ligger dig naturligt.
  Håber du modtager min kommentar i samme ånd som den er skrevet i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Michelle

   Tak for din kommentar. Det er dejligt du har det sådan med at blive mor❤️. Og ja det er forskelligt fra person til person hvordan vi reagere på omvæltningen af blive mor. For mig har det bare taget noget tid og ja jeg er stadig ved at lande i mig selv efter en hård graviditet, en hård start som mor og at få min krop igen. Jeg er meget sensitiv så ting tager lang tid for mig. Jeg havde ingen ide om hvordan jeg ville blive som mor og jeg føler ikke jeg sksl være på en bestemt måde. For mig er det vigtigste at Victoria har det godt og at hun får alt den kærlighed hun har brug for. Min kroniske hovedpine får lov til at leve sit eget liv lige pt og det kan være mega hårdt fordi jeg ikke kan gøre det jeg gjorde før i tiden for at slappe af.. så det jeg mener er virkelig bare at det har tager tid for mig at få puslespillet til at passe sammen i mit hovedet og jeg er mega stolt af hvor jeg er Idag ❤️.. håber du føler du fik svar 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille indspark i debatten om mødre