Hjemme igen, efter op og ned ture men jeg klarede den

Så er jeg kommet hjem efter 14 dages indlæggelse på N 38. Jeg kom hjem igår eftermiddag, og det er virkelig underligt at være hjemme. Jeg havde glædet mig utrolig meget til at komme hjem, og det er også rigtig dejligt, men på en eller anden måde også lidt tomt. Jeg havde vænnet mig til at have mennesker omkring mig hele tiden, og at der blev holdt øje med mig og mit helbred. Jeg føler mig lidt som bambi på glat is nu…. Der går nok lige et par dage, før det føles normalt igen!

De næste 6 uger står den fortsat på afmedicinering, nu foregår det hjemmefra, og med det støttemedicin jeg har fået med hjem fra hospitalet. Jeg har fået Nozinan, noget mod kvalme og lidt sovepiller, det skal jeg klare de næste uger på – Det SKAL lykkes!!! Jeg har ikke været indlagt i 14 dage, for at komme hjem og lade det gå i vasken, men jeg ved der kommer tidspunkter, hvor det ikke bliver nemt. Problemet er, at når jeg har så mange smerter, og konstant kan mærke mit hovedet, så har jeg indimellem så desperat brug for en pause fra smerterne, at jeg vil ønske, jeg kunne træde væk fra smerterne i hovedet bare i en halv time for at få fred, og så kan de komme tilbage… Det er den konstante smerte, der næsten ikke er til at holde ud.

Men jeg er stolt af mig selv, jeg har gennemført 14 dage på hospitalet på en 3 – sengs stue, uden at ligge ved vindue, fået mad jeg ikke kunne lide og har haft mennesker omkring mig hele tiden. Det er fire ting som er meget angst provokerende for mig, og det er jeg alligevel kommet igennem, med op og ned ture men jeg klarede det!!!

Indlæggelse N 38

Så kom hospitals armbåndet af ??…

Der er flere der har spurgt til mine abstinenser, hvordan er det, og hvilke abstinenser har jeg haft. Abstinenser får man, hvis man har taget noget medicin der er afhængigheds skabende og i mit vedkommende var det kodimagnyl. Migræne pillerne er nemmere at komme ud af uden abstinenser, og det tager meget kortere tid for at få dem ud af kroppen. Mine abstinens symptomer har været, at jeg har frosset og svedt, min krops temperatur kører op og ned, så har jeg haft snorren i kroppen og rastløshed. Men det går jo heldigvis over efter nogle uger. Lige nu er min krop stadig meget træt, og jeg har fået meget ondt i ryggen de sidste dage, men jeg tager en dag ad gangen og passer på mig selv ??????… 

 

4 kommentarer

 • Cello men hjemmefra og tillykke med første runde.

  Du beskriver det så præcist. Et par piller og /0 minutter og så er alt bedre. Det synes jeg er det svære når man ved at smerterne bare stiger og stiger. Nogen dage er arbejdet bare uoverstigeligt at klare. Jeg bidder tænderne sammen og klasker fuldstændig sammen når jeg kommer hjem. Så er det igen dem jeg elsker mest som må se mig flad og uden overskud.
  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hvor kan jeg godt følge dig… Jeg er sygemeldt pt. hvilket giver mig noget mere ro som jeg sætter utrolig stor pris på 🙂 Men et liv med smerter er jo en kamp i sig selv udover alle de andre ting vi støder på i livet.. Jeg synes du er super sej!

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt for dig at komme hjem og tak for at du deler. Når du skriver migrænemedicin, er det så triptaner? Dem har jeg haft abstinenser ved at komme ud af, men det er rigtigt, at det kun tager et par dage. Det hårde er der, når man så får migræne og ved at en enkelt lille bitte pille ville kunne stoppe anfaldet, og man så bare må lade migrænen tage til. Du er sej. Kh G

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Gitte!

   Tusind tak 🙂 Ja migræne piller generelt skulle være nemmere at komme ud af, for mit vedkommende drejede det sig om maxalt. Ja lige præcis når smerterne er så stærke og man tænker en pille og 20-30 min vil alt være bedre, men som jeg hele tiden siger til mig selv der er kun en vej frem, også fordi jeg gerne vil have børn på et tidspunkt så kan jeg ikke tage alt det medicin.

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Susan K., Mht. at lave mere Reality tv, ville jeg nok kun gøre det, hvis jeg kunne vise et bedre billede af, hvem JEG er