Ud med de dårlige energier

Hunkemöller So Me ❤️

Jule tiden er så hyggelig og smuk, vi hygger med dem vi elsker, vi bager kager og spiser god mad og sidste men ikke mindst prøver vi at finde lige præcis den julegave til kæresten, søsteren eller veninden som de har ønsket sig.

Men jeg synes det er vigtigt at huske sig selv, huske at nyde at hygge om sig selv. Det hjælper i hvert fald mig til at have mere overskud og til at være der for andre. I denne uge kørte jeg forbi en af Hunkeöllers skønne butikker, jeg skulle finde de helt rigtige hygge ting til mig selv 🙂

Her kan I se hvad jeg fandt ??

 

IMG_0369.JPG

IMG_0371.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud med de dårlige energier