Det virkelige liv

Hvad skal du i aften? Ses vi?

Hvad skal du i aften? Hvis du ikke har nogen planer, så har jeg en invitation til dig. Som I ved, har Dino og jeg By Harkjær som er klinik, webshop og butik. Vi elsker det univers, vi har fået opbygget, og er ret stolte af vores brand. Men derudover elsker vi også glade og tilfredse kunder, og vi gør en dyd ud af vores kundeservice. Derfor vil vi gerne forkæle vores kunder, vi er så taknemmelige for hver og en der følger med, deler og handler hos os.

Derfor har vi valgt, at vi i aften går LIVE for første gang nogensinde på vores facebook side By HarkjærDer vil være en bud runde på super mange lækre styles. Der bliver sat en mindstepris og derefter begynder budene. Du kan virkelig gøre et godt køb.

Du skal blot huske, hvis du køber noget, så skal du sende os en privat besked med navn, adr, email og tlf. Det skal vi bruge til pakkelabel, og så får du vores mobilepay nr. du skal overfører til. Du får en faktura fuldstændig som hvis du handler på vores webshop :-)… Fedt ik?

Vi holder det hjemme i vores stue, og hygger med det. Så ses vi?

28381064_10215923418104062_28211012_n

 

2 kommentarer

 • Michelle

  Er du stadig blogger.’tænker det er meget få indlæg du er kommet med de sidste mange måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michelle

   Det har du helt ret i, men det skulle gerne stille og roligt komme igang igen. Det er svært med en lille pige og være selvstændig at få tid til hele 🙂

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det virkelige liv