Når vi op til alteret?

Hvem havde set det komme

Indeholder reklame

Denne årstid elsker jeg virkelig, det er stadig lunt, og vi kan nyde de fleste af vores eftermiddage ude. Vi er så småt ved at “lande” i vores nye hjem. Der er noget vej endnu indretningsmæssigt, det tager virkelig tid at komme på plads. Så mangler der lige en lampe, en knage eller et tæppe. Jeg glæder mig meget til det hele er på plads, og vi kan begynde en almindelig hverdag, det har jeg lidt svært ved, når det roder rundt omkring.

Men en ting som er, lige som den skal være, er vores baghave, som jeg kalder den. Jeg er vild med, at det er lidt naturgrund med træer, og planterne vokser som de vil, der er ikke noget, der skal holdes pænt – det må godt være lidt vildt. Ja hvem havde set det komme! Juliane er blevet vild med naturgrunde, mig som ikke ville have en have igen. 

Noget jeg gerne vil have haft, alle de steder vi har boet, er en hængekøje. Jeg synes simpelthen, det er så hyggeligt, og skaber en helt speciel stemning i haven.

Nu er vi endelig havnet et sted, hvor der er træer, der passer perfekt til en fin hængekøje.

Vores smukke hængekøje er fra Tropilex, det er en virkelig lækker kvalitet, og der er plads til to i den. Victoria elsker at ligge og hygge i den med iPad og dyne. Jeg har kun nået at bruge den et par gange, men at ligge og duve i vinden, og lytte til fuglene og kigge op i himlen, eller med en god lydbog i ørerne er livskvalitet.

Er du til hængekøjer? Eller hængestole? Det bliver mit næste ønske til vores baghave, en hyggelig hængestole, og der har de nogle super fine hos Tropilex.

Jeg ser virkelig frem til vores næste sommer, hvor vores terrasse er færdig, og vi kan få indrettet os med et skønt udeliv.

Har du nogle gode ideer til udekøkkener, der kan stå ude hele året?

Jeg lover at dele mere at vores skønne hus med jer, når vi er nået lidt længere .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vi op til alteret?