Hvor er det vildt

Idag er det d. 14 oktober 2016 og for lige præcis et år siden, sagde jeg JA til Dino på Holbæk rådhus Jeg har holdt noget hemmeligt for jerJeg må indrømme, at jeg tit glemmer, jeg er gift, men hvor er det også vildt, at der er gået 1 år og hvilket år! Det største der er sket i vores liv, er at vi er blevet forældre til den skønneste pige, det har vendt op og ned på vores liv, men på en virkelig smuk og sund måde. Det ved alle jer der er forældre, hvor stor en omvæltning det er. Lige pludselig kan vi ikke bare tage på weekend ophold eller på date, for Victoria skal passes, og lige pt. har vi ikke rigtig nogen der kan passe hende. Jeg glæder mig enomrt meget til mine forældre flytter til Holbæk, og kommer tættere på, lige pt. befinder stort set alt vores familie sig i Jylland.

Men vi er også flyttet i lejlighed og har solgt vores hus, det har også været en stor forandring, men vi er vilde med det! Vi elsker, at der ikke er en have og et kæmpe hus der skal holdes. Lige nu snakker vi meget om vores drømme, og hvordan vi gerne vil have vores hverdag til at fungere bedst muligt. Jeg synes, det er SÅ vigtigt, at hverdagen er dejlig og hyggelig, det er trods alt den, der fylder rigtig meget i vores liv.

Men vores kærlighed til hinanden er enormt stor, og det er jeg selvfølgelig vild med, vi er begge to lidt gammeldags indrettet, og kan godt lide de lidt gamle rollemodeller. Vi er villige til at kæmpe for vores forhold, og ikke bare give op det synes jeg, er en kæmpe styrke som jeg er sikker på bringer os langt her i livet.

Jeg er enormt taknemmelig for det liv, jeg har med min dejlige mand Dino. Han passer godt på mig, og vil gå gennem ild og vand for mig, og hvad mere kan jeg forlange, for det er jo tit nødvendigt haha 😉

Vi har begge to været i god tid med vores 1 års bryllupsdags gaver til hinanden. Jeg tog Dino med ind og se Anders Matthesens nye show shhh… for nogle uger siden, Dino er stor fan, og jeg synes, det var rigtig hyggeligt at være med. Dino har givet mig mine længe ønskede super lækre vinter støvler Mou I love them…Så ren forkælelse for os begge to. Dagen idag fejre vi ikke på nogen måde, Dino er på arbejde og kommer lidt sent hjem, så vi skal bare hygge herhjemme i aften, men det er også lige det, jeg har lyst til idag, så det er helt perfekt.

Så kæmpe tillykke til os vi klarede det første år wwwweeeeee…

julianeaxen.com

julianeaxen.com

 

julianeaxen.com

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Stinemaria Mollie Jensen, Det er vigtigt at lære at trække følehornene til sig og mærke sig selv først