I have a supermodel 

Hvor sej har man lige lov at være

Idag er en dag jeg absolut ikke har glædet mig til, og jeg havde faktisk helt ondt i maven, da jeg vågnede imorges. Victoria skulle vaccineres, hun skulle have sin 5 måneders vaccine. Da hun fik den første vaccine græd hun en del, og det går lige i mit hjerte. Vi har læge i København så dert er også lidt af en tur frem og tilbage, og Victorias autostol er ikke hendes bedste ven lige pt. Men vi kom afsted imorges, og jeg tænkte, hvor er det godt hun ikke ved hvor vi skal hen. 

Men hold nu op hvor var Vivtoria sej! Hun fik to stik og hun græs overhovedet ikke, hold op hvor var det dejligt ❤️. Min sejeste lille mus..

  

Hun har været lidt stille Idag og i putte humør men hun sover nu og mor er så stolt ❤️❤️❤️.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I have a supermodel