Persienner og markiser i top kvalitet

Idag trak jeg det korte strå

Dagen idag skulle bruges på jordemor samtale, og derefter skulle jeg til møde hos bloggers delight, for at snakke layout og overførsel af min blog, hvilket jeg havde glædet mig rigtig meget. Men sådan kom det ikke til at gå! Som jeg skrev om forleden dag, har jeg enormt mange smerter i mine ribben, og det har jeg desværre stadig, så det tog mig noget tid at komme op imorges, og lige som jeg troede, at nu skulle jeg gøre mig klar, blev jeg helt vildt dårlig! Jeg brugte lige et par timer på at kaste op og få kræfter til at komme til jordemor, mødet hos bloggers delight måtte jeg aflyse øv!

Men jeg kom afsted til jordemor, og jeg har en helt fantastisk kvinde som jordemor, hun kunne se med det samme, at jeg ikke havde det godt, så vi fik os en god snak, og så kunne jeg køre hjem i seng igen. Nu ligger jeg her, og glæder mig til den dag kvalmen forsvinder, og det hele i kroppen bliver lidt mere normalt igen 🙂

julianeaxen.com

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Persienner og markiser i top kvalitet