Meget hår og godt i stand

Jeg er blevet kørt over

Dagen idag startede egentlig meget godt, jeg vågnede af mig selv imorges, dejligt nu hvor jeg godt kan have lidt svært ved at komme op om morgenen :-).  Idag skulle jeg nemlig til jordemor kl. 10.00, så op og afsted med mig.

Det gik rigtig fint hos min jordemor, jeg er super glad for at være tilknyttet familie ambulatoriet, og nu bliver jeg også tilknyttet noget der hedder en god start, hvor jeg får ekstra sundhedsplejerske, da de er obs på, hvordan jeg reagere efter fødslen, det giver mig en utrolig tryghed.

Vi fik også vendt snakken om kejsersnit, som jeg får svar på, om jeg skal have næste fredag, det er jeg meget spændt på, men det bliver også rart at få styr på hvad der skal ske.

Men efter jordemor besøg kørte jeg ud og købte ind, og da jeg kom hjem, var det meningen at jeg skulle arbejde med bloggen og få svaret på mails, men jeg havde det som om, jeg var blevet kørt over! Jeg blev overvældet af træthed, og min krop var helt færdig, om det var psykisk eller fysisk ved jeg ikke helt, men jeg blev nødt til at gå i seng, og nu er jeg desværre vågnet med meget hovedpine. Men nu skal der hygges med Dino i aften, og jeg prøver at slippe alle tankerne og bare være til ❤️.

Rigtig god aften skønne læsere love you guys!

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget hår og godt i stand