Sådan har jeg det med jeres kommentarer

Jeg er ikke dum men dæm

I rigtig mange år har serien De unge mødre (Dum) rullet over skærmen med kæmpe succes. Nu hvor jeg er blevet gravid i min alder 35 år (36 år på onsdag :-), er det dejligt at kunne spejle sig i andre kvinder på ca. samme alder som også er gravide. Der er jo ingen tvivl om, at blive mor som 18 årig eller som 35 årig er meget forskellig. Men hvorfor findes programmet De ældre mødre ikke (Dæm)? Vil det ikke være fedt med noget fjernsyn der kunne give os noget, lære os noget og ikke mindst lade os få et indblik i de kvinders liv som vælger at få børn i en senere alder, der er trods alt rigtig mange af os idag.

Jeg tror vi har flere bekymringer, når vi vælger at få børn i denne alder, for vi har nået at opbygge en masse i vores liv karriere, hus, mand osv. Nogen gange tror jeg det vil have været nemmere at blive ung mor, jeg tror de kaster sig mere ud i det uden de store begrænsninger. Men i min alder er der i hvert fald ting som fylder meget hos mig, kan jeg holde til natteroderiet, er jeg omstillingsparat, er jeg klar til at sætte et andet menneske før mig selv hele tiden, slække lidt på idealerne osv osv..

Hvad synes du? Kunne det ikke være fedt med et mere modent program? jeg ville suge det til mig 🙂

julianeaxen.com

Åh I miss that body! Og jeg synes jeg var stor før graviditeten, det trækker jeg lige i mig igen, nu har jeg oplevet hvad stor betyder hihi 🙂

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

5 kommentarer

 • Jeg synes, på ingen måde, at der skal laves et De Ældre Mødre – for hele konceptet med DUM, burde uddø. Ville helst undgå at se ældre mødre blive svinet til, og latterliggjort på samme måde som de unge.. Men hvis der kunne laves et seriøst program, af andre end kanal 4, så jo! Det kunne være vildt fedt. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   De behøver jo ikke blive svinet til de ældre mødre, det kunne sagtens laves på en ordenlig men interessant måde:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg syntes det kunne være et genialt program. Det er jo ligemeget om man er 15 eller 35, når man bliver mor for første gang, så har man vel de samme spørgsmål, bekymringer og tvivl?
  Jeg føler også at ældre har en tendens til at dømme de unge mødre hårdt, hvor det kunne være rart at se, det er også “svært”, selvom man er “voksen” og har “styr” på livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Mia

   Ja det kan du nok godt have ret i at de kan gøre, og jeg tror også der er mange af de samme bekymringer men vil være super spændende at følge 🙂

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har jeg det med jeres kommentarer