Sandhedens time

Jeg har holdt noget hemmeligt for jer

Det er nemlig rigtig, jeg har holdt noget hemmeligt for jer. Grunden til det er, at jeg ikke følte mig klar til at fortælle hele verden det, fordi jeg havde en forestilling om hvordan det skulle være, og hvilke billeder jeg drømte om at kunne lægge op på de sociale medier, eller det troede jeg i hvert fald, jeg havde. Nogen gange tror jeg at ens forestillinger om hvordan nogle bestemte ting skal være, kan sætte en stopper for nogle ting her i livet, og det vil jeg gerne lave om på. For nu har jeg fået lyst til at RÅBE det til hele verden og til jer først og fremmest…

julianeaxen.com

 

 

JEG ER BLEVET GIFT!!!!!!!

JA det er rigtigt…D. 14 oktober 2015 sagde Dino og jeg ja til hinanden på Holbæk rådhus kun ham og mig ❤️❤️❤️. Det var så meget smukkere end jeg havde forstillet mig. Meningen var at det “kun” var af praktiske grunde vi gjorde det, og selvfølgelig af kærlighed til hinanden og fordi vi skulle til at være forældre. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle giftes på et rådhus, men nogle gange går tingene bare ikke som planlagt, og der sad jeg med min store mave, og ville gerne giftes inden Victoria kom til verden, og Dino havde jo friet til mig.

Jeg havde total sommerfugle i maven, da vi skulle til at gå ind, og det hele var bare så fint. Ingen stress bare Dino og mig ❤️.

julianeaxen.com

Jeg har da stadig en drøm om et kirke bryllup på et tidspunkt, fordi jeg gerne vil have min far giver mig bort, og jeg tror på gud. Men mest af alt har jeg lyst til at holde en kærligheds fest på det helt rigtige tidspunkt. Men lige nu føles det helt rigtigt at vi er gift, og jeg har lyst til at sige min mand når jeg snakker om Dino.

julianeaxen.com

Nu er vi Dino og Juliane Harkjær <3

Derfor har jeg også valgt at min blog ikke længere skal hedde julianeaxen.com, så i løbet af kort tid vil den komme til at hedde julianeharkjaer.dk. Jeg håber selvfølgelig, at I vil læse med på den, jeg ved, jeg har fået opbygget mange faste læsere herinde, og jeg håber I vil være med til et helt nyt kapitel i mit liv.

julianeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandhedens time