Jeg kan ikke undværre den, kan du?

Jeg er vild med sommerkjoler, og hver sommer finder jeg en kjole som er min ynglings kjole. I år er det lykkes mig at finde denne skønne sommer kjole Archon CPH, jeg er vild med stoffet der er let og sommerligt, derudover synes jeg den kan bruges til flere forskellige lejligheder, jeg kan bruge den om dagen når jeg suser rundt inde i byen, eller hvis jeg har en fridag hvor jeg kan nå til stranden, men jeg synes også den er cool med et par fede stilletter en dejlig sommmeraften.

Nu kan du købe kjolen på Dealhunter.dk hvor der lige nu er 80% på den!

Dealhunter.dk

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Daniel fra For Lækker Til Kbh., Sex får man som at klø sig i nakken, men kærlighed er blevet næsten umuligt af føle