Parforholdet kan give mig ondt i maven

Jeg skal jo lige lære det

At blive mor er en kæmpe stor ting, måske en af de største ting jeg kommer til at opleve hele mit liv. Dino og jeg snakkede Idag om, hvor flippet det er, at Vivtoria er lavet inde i mig, og nu er hun her.. Vi så en video hvor hun ligger og sparker i inde i min mave, og det er der, det er svært for forstanden at følge med synes jeg.. Tænk det er Victoria der lå og sparkede, det er slet ikke til at forstå.

Til gengæld forstår jeg godt at det er nemmere at få nr. 2 altså et barn mere, fordi ALT er første gang med Victoria, nogle dage kører det på skinner, og andre dage tænker jeg “shit der var jeg nok lige lidt for stresset, eller det gjorde jeg ikke godt nok”… Men jeg lære hele tiden, og jeg lære også Victoria bedre at kende dag for dag. Jeg elsker hende virkelig højt, og jeg håber og krydser alt der kan krydses for, at hun får en tryg og god opvækst.

For mig har den største udfordring helt klart været, at mine egne behov er blevet skubbet i baggrunden… Selvfølgelig gør de det, og det er også helt ok. Men jeg kan også mærke, at jeg lander mere og mere i mor rollen, og lysten til at gøre noget for mig selv vokser.. Ikke at jeg glemmer Victoria, men min energi er ved at vende rundt, og jeg har lyst til at der skal ske noget, f.eks er det endnu vigtigere for mig, at være i god form nu efter at jeg er blevet mor.

Men jeg skal jo lige lære det, og vi er alle forskellige. For nogen er det, det mest naturlige i verden at blive mor og for mig har det taget lidt tid lige at finde mine ben at stå på❤️.. Mit råd (hvis der er nogen der vil have det) er, snak om hvordan du har det, sørg for noget alene tid og du må ikke slå dig selv oveni hovedet. Der er ingen af os, der er blevet undervist i at være forældre, man skal lige lære det. Jeg har nu været mor i snart 8 måneder og det har været en rejse og er det stadig med op og ned ture. Men lyt til din mavefornemmelse, jeg tør godt sige den Storr set aldrig tager fejl.

Jeg har lige en ting jeg arbejder på at lære og blive tryg i som mor. Det er hvis der er nogen der gør noget overfor Victoria (jeg mener ikke ondt) men hvor jeg tænker Uh det kan hun ikke lide, så skal jeg sige det, men der går høfligheds genet igang, og det skal droppes for det er ikke mig det går ud over nu det er Victoria ❤️.

Hvad har været din største udfordring som mor?

image

Prøvede lige at tage en selfie Idag ❤️ (Up side Down 🙂

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parforholdet kan give mig ondt i maven