En lækker uge

Julefrokost

Så er tiden kommet hvor årets julefrokoster skal holdes, og i aften står den for mit vedkommende på pige julefrokost hos en veninde i Holbæk. Der er bare noget specielt over julefrokoster, vi giver allesammen lidt mere slip, mange drikker sig meget fulde og det er iorden for det er jo en julefrokost, vi dresser os ekstra op, fjoller og fester igennem.

Jeg har egentlig altid set lidt skævt til julefrokoster hvor folk går fuldstændig amok, og gør alt det de ikke gør resten af året, men jeg er egentlig kommet til den konklusion, at jeg tænker det er jo lidt synd for disse mennesker, hvor årets julefrokost er noget man ser frem til meget lang tid i forvejen. Jeg synes også det er hyggeligt, og jeg glæder mig meget til i aften, men det ville jeg også have gjort, hvis det var en pige aften der blev holdt i april månedet.

Hvad er jeres syn på julefrokoster?

Nu skal tøjet vælges til i aften… det kan jeg godt bruge et par timer på, så jeg må hellere se at komme igang 🙂 og så håber jeg I vil nyde jeres julefrokoster, men husk at have hovedet med og pas på hinanden, og sørg for ikke at ende sådan her ? ? ?

Julefrokost

 

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Tina Hoffbeck

  Hej søde Juliane og glædelig juletid.

  Fint indlæg og håber I havde en god tøse julefrokost:-)

  Hvad synes jeg om julefrokost:
  Jeg plejer at kunne lide den slags julefrokost, hvor det er med familie, venner eller kolleger og helst hvor der er tid og ro til at få gode snakke, humør og glæde, sjov og leg, dans og pjat – og det hele af det gode af slagsen, så alle er glade og morer sig, ingen skal gøres fortræd med utroskab og dum fuldskab, som ender ud som ham den uheldige på dit billede.

  Knus og hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Tina!

   Vi havde en super hyggelig aften 🙂 Er meget enig med dig ang. julefrokoster, de skal være hyggelige og sjove.

   Håber I har det godt.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lækker uge