Vind Botox behandling af hele to områder

Kan vi overhovedet finde ud af det?

I næste uge skal Dino og jeg på kæreste tur, som jeg skrev om forleden Det er da lykke, glæder jeg mig helt vildt. Jeg synes simpelthen, det er så skønt, at han arrangere det hele turen, pasning af Victoria og han har fundet et dejligt sted til os. Vi skal være afsted i to nætter, jeg er meget spændt på hvordan Victoria tager det. Vi har jo været væk fra hende før nogle nætter, men nu er hun blevet større og mere bevidst. Men jeg ved hun er i gode hænder, og det er nok bare mig, der skal slappe af i det.

Men noget helt andet er, kan Dino og jeg overhovedet finde ud af at være sådan rigtig kærester eller mand og kone som vi faktisk er? Er der gået for meget hverdag i den for os, hvordan fungere vi uden Victoria.. Jeg håber virkelig af hele mit hjerte, at jeg kan nyde hvert et minut, og sætte pris på at jeg har en mand der søger for at vi får voksen tid helt alene.

Men jeg er faktisk lidt nervøs er der andre der kender den følelse? 🙂

julianeharkjaer.dk

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Kirsten

  En lidt fjollet kommentar; men I ligner hinanden ret meget på det billede, som om I er søskende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Haha 🙂 ja måske.. Men man siger også at man ofte har de samme træk som ens partner ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Botox behandling af hele to områder