Det værste der nogensinde er sket i mit liv

Min dårlige samvittighed nager mig

Min dårlige samvittighed nager mig overfor jer skønne læsere. Jeg skrev indlægget Det værste der nogensinde er sket i mit liv for nogle uger siden, og har ikke lagt noget op siden. Jeg har fået et hav af søde og rørende beskeder, men jeg har simpelthen ikke haft overskud til at svare, og det ligner mig bestemt ikke. Men jeg har virkelig været træt den sidste måned. Sådan helt ind i sjælen træt, hvilket har betydet, at jeg er gået enormt tidligt i seng hver dag for overhovedet at hænge sammen. Men de sidste dage føles det lidt bedre, det er helt fantastisk ❤. Men I skal vide, jeg har læst alle beskeder, og har taget gode råd til mig. Livet går videre, og vi har det godt.

Victoria er nu blevet 1 1/2 år, og der sker SÅ meget med hendes udvikling pt. Og jeg er vild med det! Hun siger Mor og en masse andre ord, men det føles helt specielt når hun siger Mor, så er jeg helt solgt!

Victoria er meget glad for tiden, og er begyndt at kunne underholde sig selv i lidt længere tid ad gangen, hvilket nedsætter mit stress niveau en hel del. Hun udfordre verden, og øver sig på 1000 ting de er f.. seje de små putter! Det kan jeg virkelig lære noget af, hun bliver bare ved med at prøve indtil hun kan sikke en gave. Derudover sover hun rigtig godt for tiden, det nyder vi virkelig meget herhjemme. Når alle får sin søvn går det hele bare meget nemmere :-).

Jeg får ikke blogget særlig meget for tiden, og det er bestemt ikke fordi lysten ikke er der, der sker bare rigtig meget i mit liv pt. Jeg har taget en del kurser indenfor skønhed, og jeg øver og øver for at blive super dygtig. Jeg er virkelig kommet på rette hylde, og det er fantastisk i en alder af 37 år… (det føles lidt gammelt hihi.. men heldigvis nyder jeg at jeg meget sjældent bliver skudt til at være så gammel :-).

Jeg ved der kommer et tidpunkt, hvor jeg kan få skrevet mere på bloggen, men lige nu øver jeg mig i, at det er ok at tingene er som de er, og hver ting til sin tid, der er ingen der kan det hele på en gang. Jeg går i terapi og arbejder rigtig meget med mig selv og mig i rollen som mor. Det er en helt fantastisk rejse, og det bruger jeg enormt meget energi på.

Jeg er meget dårlig til at komme på snap chat og lave insta historier, men når jeg er sammen med Victoria, glemmer jeg ofte at tage billeder af hende. Jeg er meget bevidst om, at hun ikke hele tiden ser mig med min mobil. Men jeg deler rigtig gerne billeder af hende, for jeg er jo pave stolt af min smukke datter.

Nu vil jeg ønske jer en rigtig dejlig søndag nyd det gode vejr 🙂

18595511_10213345474617086_762972608572407562_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det værste der nogensinde er sket i mit liv