Jeg er blevet kørt over

Min kæreste er SÅ klog

Som I ved, er jeg helt tosset med min kæreste, han er virkelig den bedste :-). Dino har startet bloggen farblogger.dk, og jeg er så stolt af ham! Han laver nogle sjove, spændende, hyggelige og interessante debatter, så jeg kan varmt anbefale jer at følge ham. Måske får I også et indblik i vores verden, men fra hans side, det synes jeg i hvert fald selv er super interessant læsning, det er altid sjovt, at høre det fra en andens synsvinkel :-).

Idag har han lavet et indlæg om gode råd hvis man skal have en datter, det er så sødt, hop ind og læs dem her: 32 gode råd hvis du skal have en pige

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet kørt over