Detaljen er så vigtig

Når mennesker viser deres sande jeg

Corona har forandret vores liv. Mange mennesker går igennem en svær tid, er ensomme, firmaer går konkurs, folk bliver fyret, sygdom og meget mere. Vi går hver især igennem denne tid, på hver vores egen helt specielle måde.
Vi går det igennem sammen – men hver for sig.

Derfor synes jeg også, dette blog indlæg er så utrolig vigtigt! For udover alle de dårlige ting, der sker omkring os, sker der også en masse smukke og fantastiske ting.

Den første uge i lock down, synes jeg ærlig talt var helt forfærdelig. Jeg kunne slet ikke finde ud af, hvordan Victoria og jeg skulle få en hverdag til at fungere, min krop stressede og jeg var så træt.

Men som tiden gik blev en uge til to, tre og fire uger, og nu fungere det rigtig godt. Vi har fundet vores “hverdag” i denne specielle tid. Victoria slapper mere af, og hun nyder virkelig tiden herhjemme, igår sagde Victoria til mig – “mor når denne dumme sygdom er væk, så vil jeg gerne holde min sommerferie” ❤️.

For mig er det utrolig vigtigt, at Victoria er tryg og glad, i min verden skal man ikke bekymre sig om corona, når man er 4 år. Men Victoria tager det så flot. Victoria holder afstand, vasker hænder og spritter, det er blevet en normal ting i vores nye hverdag.

Måske åbner Victorias børnehave igen i næste uge. Vi har idag modtaget en mail om alle de nye retningslinjer, det bliver virkelig en ny verden for de små poder ❤️. Men Victoria kommer ikke afsted i næste uge, jeg afventer lige situationen, og ser hvordan det hele kommer til at gå.

Der findes helt unikke mennesker – forklaring følger 👇🏻

Idag fik jeg en nyhedsmail fra min arbejdsplads Buch Copenhagen, og jeg må indrømme, at jeg er SÅ stolt af, at være en del af deres personale.
Det er jo ikke nogen hemmelighed, at denne situation koster mange selvstændige rigtig mange penge, og det kommer Buch Copenhagen heller ikke udenom. Men hold nu op – jeg tager hatten af for Tina og Jonas, som står bag Buch.
INGEN af os ansatte har fået en fyreseddel, og de garantere os, at vi har et arbejde, når denne tid er overstået. Buch Copenhagen tager ansvar både overfor os som personale, men også i vores samfund.

Som Tina og Jonas skriver i deres nyheds mail:

-Ingen af vores dygtige ansatte i Buch bliver opsagt på baggrund af Covid-19 det har vi garanteret dem. Vi værdsætter vores ansatte og tager ansvar for dem, så også de har et job efter denne lidt dystre periode, de er værdifulde og dygtige og vi glæder os alle til at komme igang igen. Vi føler også vi har et ansvar som selvstændige, overfor vores leverandører, udlejere og iøvrigt overfor samfundet. Vi vender os ikke bare væk eller sender regningen videre til andre, som vi har set andre gøre og det tager vi klar afstand fra.

Derfor beder jeg jer om en kæmpe tjeneste – støt op om Buch Copenhagen – alt tæller i disse tider. Kig forbi buchcopenhagen.dk og se alle de smukke nye kjoler, toppe, sandaler, jeans og meget mere. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev – så får du også 5% på din ordre. Derudover får du opdateringer om nyheder og specielle tilbud.

Jeg har som tidligere selvstændig kæmpe stor respekt for Tina og Jonas. De viser virkelig deres indsats i denne svære tid. Det er der mange, der kan lære noget af ❤️.

Jeg er så evig taknemmelig for, at jeg er havnet i deres butik, og idag sidder jeg og blive helt rørt over en nyhedsmail. Dette er to fantastiske mennesker med hjertet på rette sted.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljen er så vigtig