Craving i december

Når tingene ikke går som forventet

Du kender sikkert talemåden “Der er en mening med alting”, den bruger jeg ret meget i hvert fald i mine tanker. Men når der sker noget uventet og tingene tager en drejning, jeg slet ikke havde set komme, hjælper det mig virkelig meget at tænke, der er en mening med alting… Og denne weekend måtte jeg lige huske mig selv på den sætning en del gange.

Jeg havde glædet mig helt vildt meget til denne weekend. Lørdag skulle stå i hyggens tegn hvor jeg skulle tøse hygge med et par veninder og deres børn, søndag skulle jeg så på eyelash exstension kursus det kan du læse lidt om her Er det dig jeg kan bruge og Tiden kan kun gå for langsomt. Men intet gik som det skulle.. Allerede da jeg vågner fredag morgen tænker der er en forkølelse på vej, jeg følte mig utilpas men dog alligevel ned og træne for første gang i laangg tid.. Jep det er dokumenteret på instagram 🙂

Da jeg henter Victoria fredag, kan jeg godt mærke den lille mus ikke er på toppen… Og da Dino kommer (sent) hjem fredag aften pga. Black Friday, er han heller ikke på toppen… Ja så alt i weekenden blev aflyst.. Ingen veninde hygge eller kursus… Kurset er rykket til på søndag, så jeg har lige lidt længere tid at glæde mig og være nervøs i :-). Men så er det jeg tænker, der må være en mening med det hele, og jeg har faktisk nydt denne weekend herhjemme med min lille familie. Jeg ELSKER når vi alle har fri og hygger. Det er ikke så tit pt. at Dino har fri i weekenderne, så det var dejligt at have søndagen sammen og hygge. Vi fik købt den fineste advents krans og slappede af og sov på skift, Victoria har nemlig ikke sovet så godt i weekenden pga. hendes hoste. Men i nat sov vi allesammen godt, og hold op det kan mærkes, vi har en helt anden energi 🙂

Så nu vil jeg bare ønske jer en super dejlig mandag aften…

img_8248

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Nej, det er ikke altid man får lov at bestemme 😉
  Godt I fik en fælles lang lur alle sammen.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Lige præcis <3 Vi sov allesammen på skift men det var dejligt vi var hjemme så vi kunne gøre det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Craving i december