Lækre Rabatkoder

Når vi op til alteret?

Annnonce for Vanbruun

Dino og jeg blev gift d. 14 oktober 2015. Vores “bryllup” som jeg kalder det i anførselstegn, da det ikke var et rigtigt bryllup, som jeg havde drømt om. Dino og jeg blev gift på rådhuset med to fra borgerservice som vidner, da der ikke var nogen, der vidste vi blev gift, det var faktisk ret hyggeligt og sjovt. Jeg var mega højgravid med Victoria (læs plus i hvert fald 33 kg), som kom til verden ca. 14 dage efter d. 3 november, og det var netop pga. vores smukke piges fremtid, at vi valgte at blive gift.

Meningen var jo så, at vi skulle holde et kirkebryllup, og en rigtig bryllupsfest på et senere tidspunkt. Og ja d. 14 oktober 2020, har vi 5 års bryllupsdag. Dino friede til mig i vores første hus, den dag vi fik nøgler, jeg fik den smukkeste ring, lidt i stil med denne fine forlovelsesring fra Vanbruun.

Men vi har aldrig fået købt rigtige vielsesringe, for det skulle vi jo gøre til vores rigtige bryllup. Jeg drømmer stadig om, at blive ført op ad kirkegulvet af min far, og holde en fest med familie og venner. Men jeg tror, at mine forventninger til festen er blevet rykket meget på grund af, at vi valgte at gifte os på den måde. Det er som om, at det ikke er så vigtigt for mig mere med kjolen og festen, for i bund og grund er vi jo gift :-).

Men jeg vil rigtig gerne have nogle smukke vielsesringe, og nu har jeg siddet og drømt mig væk i de smukke ringe fra Vanbrunn. Jeg ved ikke, om jeg helst vil have Dino og jeg har den samme ring, eller om Dino skal have en mere maskulin ring, og jeg så kan vælge en meget feminin ring? Hvad har du/I gjort? Jeg har forelsket mig i ringen Laura fra Vanbruun. Er den ikke smuk?

Tiden må vise om vi en dag når op til alteret. Det håber jeg inderst inde, en eller anden dag… Også for Victorias skyld hun vil elske det ❤️.

 

2 kommentarer

 • Tina

  Hej Juliane,
  smukke ringe.
  Jeg ville vælge ens ringe.
  Et kirkebryllup synes jeg er smukt og jeg synes I skal gå efter det og jeres datter vil, som du siger elske det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre Rabatkoder