Projekt ny stil

Nu begynder der at ske lidt…

På mandag er det fire uger siden jeg startede med at spise stenalderkost. Sikke en process ej hvor kan man savne sukker, men jeg er blevet ret glad for bananpandekager i stedet for med lidt akacia honning på. Det begynder at vise sig på vægten selvom den svinger ret meget på de gode dage har jeg tabt 2 kg. og det er jeg yderst tilfreds med hvis den så bare ville blive derned 🙂 Men jeg ved godt når man som mig vejer sig hver dag, at der er flere faktorer der spiller ind, har man væske i kroppen, fungere ens mave osv.

Stenalderbrød

Stenalderbrød er også rigtig lækkert og mætter super godt, det er fyldt med kerner. Jeg må indrømme, at jeg har brugt mere tid i køkkenet de sidste uger end jeg har gjort i mange år, så det går da helt sikkert den rigtige vej 🙂

stenalderbrød

Jeg får i weekenden besøg af min fantastiske veninde Rikke fra Jylland, og jeg glæder mig helt vildt ? hun er den bedste, men det bliver en udfordring ikke at gå helt amok i søde sager. Jeg ved det er ok at tage en dag om ugen, hvor man spiser hvad man vil, så det må blive på søndag 🙂 Men en udfordring bliver det helt sikkert! Jeg skal klare den uden at tage på!!!

 

Skriv en kommentar

 • Sus Nyberg.

  Kan man være så heldig at tigge opskriften.?;). Synes du er en helt igennem fantastisk kvinde og ønsker dig alt det bedste.
  Knus fra Sus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Sus!

   Tusind tak 🙂 Jeg lægger opskriften på idag, da der er flere der har spurgt om den!

   Rigtig god søndag.

   Kh. Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt ny stil