Hvad skal du i aften? Ses vi?

Nu bliver bloggen en større del af mit liv

Indeholder reklame

Det må jeg hellere skrive, selvom det er om ens egen virksomhed ik?

Endelig fik jeg tid til at nusse lidt om bloggen igen. Der mangler stadig en del, men det kommer hen ad vejen. Bloggen vil blive en større del af min hverdag, og jeg vil fortælle mere om livet som selvstændig hos By Harkjær.

Det er fantastisk, hvad der er sket på utrolig kort tid, så derfor har jeg simpelthen ikke haft nok timer i døgnet til at pleje bloggen, og dette indlæg bliver heller ikke så langt, da jeg burde ligge i min seng og få min skønhedssøvn hihi..

Men jeg vil lige vise jer lidt billeder fra fotoshootet vi igår. Vi gør rigtig meget ud af at have forskellige typer modeller på vores side By Harkjær , da vi gerne, vil vise at vores tøj passer til meget forskellige typer kvinder. Så lad os hylde vores forskelligheder ik?

Vi har fået de smukkeste, elegante, feminine, behagelige og cool styles hjem, du finder det hele her By Harkjær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal du i aften? Ses vi?