Kan vi overhovedet finde ud af det?

Parforholdet kan give mig ondt i maven

Jeg har netop lige udgivet indlægget Kan vi overhovedet finde ud af detdet indlæg begyndte jeg at skrive på for nogle dage siden, I skal ikke snydes for det, da jeg synes det er nogle ret vigtige tanker (mon jeg er den eneste, der har det sådan?)… Men vi kommer ikke afsted på kæreste tur i denne omgang, der er nogle omstændigheder, der gør at det ikke er lige nu vi skal afsted. Men det kommer vi helt sikkert på et andet tidspunkt.

Men tankerne fylder også i min hverdag… Er der nogle der vil dele deres egne erfaringer med mig? Hvordan er dit forhold efter du er blevet forældre? Kunne være fedt at høre både manden og kvindens synspunkt på det ❤️. Jeg kan faktisk få helt ondt i maven, når jeg tænker på vores forhold, der er ingen tvivl om at vi elsker hinanden, men bare det at sidde og putte i sofaen og snakke til langt ud på natten (begge ting elsker jeg), er jo slet ikke det samme mere. Hvad er dit bedste råd til at bevare et spændende, kærligt og givende forhold efter man er blevet forældre?

julianeharkjaer.dk

Billedet er lidt sløret, men jeg elsker dette billedet. Det er taget før jeg blev gravid, da vores forhold stadig var ret nyt…

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

11 kommentarer

 • Ingrid hindsberger

  Det er helt normalt- mænd og kvinder er så forskellige.,som regel overtager kvinderne , fordi mænd er for uengagerede i deres engagement og har svært ved at sætte deres eget ego udover parløbet . De mænd, der kan se at lillemus er nr 1, er nået langt. Kan de kun. Synes tilværelsen er hård og uden nattesøvn , så har de stadig ikke forstået den virkelige side af faderrollen . Skriv hvis du mangler lidt inspiration. Kram. Forholdet er på prøve i starten . Klarer i det so.m begge ønsker, så er det👌👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det har du helt sikkert ret i, jeg er nu meget heldig med min mand han tager sig enormt meget af Victoria og ved hun har høj prioritet❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Jeg mener det er super vigtigt at holde de der kæreste ture/ dage indimellem. Så man kan komme tættere på og mærke den kærlighed man gar haft til den anden. Min mand og jeg har været sammen i 10 år, jeg er 30 og vi har sammen ti drenge. Jeg synes vi er super gode til at lytte til vores behov og ikke skamme os, hvis vi har lyst til at lave noget samme , uden vores børn. Fx har vi lige været en tur i LONDON i 6 dage sammen. Mega livsbekræftende. Og man kommer hjem med en hel del mere overskud til børnene og hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hvor er det fedt I gør det! Og ja man får ladet op ❤️.. Har I 10 drenge? 😳

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Elsborg

  Åh jeg oplever det meget forskelligt fra par til par, hvordan de oplever at få barn/børn. Vores datter er nu 8,5 måned, og vi er jo også kun 8,5 måneder gamle i rollen som forældre – det skal man altså lige huske 🙂 jeg synes, det har været og er ret streng til tider, det går op og ned. Nogle gange, når det er anspændt, kan jeg godt tænke, ‘pyha det her ved jeg da ikke lige om jeg kan være i, i mange år’. Men vi elsker bare hinanden så højt, vi har ikke lyst til at være hinanden foruden. Og så må vi jo finde ud af at tage tingene hen ad vejen når situationerne opstår. Jeg er i en periode, hvor jeg synes jeg tager et større slæb herhjemme med det huslige end min kæreste – så det er et opmærksomhedspunkt for tiden, hvordan vi finder balancen. Men det tager tid, og det må jeg/vi jo så give det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Elsborg

  Åh jeg oplever det meget forskelligt fra par til par, hvordan de oplever at få barn/børn. Vores datter er nu 8,5 måned, og vi er jo også kun 8,5 måneder gamle i rollen som forældre – det skal man altså lige huske 🙂 jeg synes, det har været og er ret streng til tider, det går op og ned. Nogle gange, når det er anspændt, kan jeg godt tænke, ‘pyha det her ved jeg da ikke lige om jeg kan være i, i mange år’. Men vi elsker bare hinanden så højt, vi har ikke lyst til at være hinanden foruden. Og så må vi jo finde ud af at tage tingene hen ad vejen når situationerne opstår. Jeg er i en periode, hvor jeg synes jeg tager et større slæb herhjemme med det huslige end min kæreste – så det er et opmærksomhedspunkt for tiden. Jeg skal IKKE vurdere andres forhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak for reminder vi er kun forældre på 7,5 måned herhjemme, vi skal jo lige lære det ❤️.. Jeg synes bare ikke der må gå for meget hverdag i den.. Men jeg er sikker på at det nok skal blive bedre 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamila

  Vi har en søn på 2.5 år og vi tager i bio, går ud og spiser, hygger når han er lagt i seng med snak eller film. Lige når de er helt små går det hele lidt op i praktiske ting og hverdag. Men der skal nok komme tid til det andet. Bare HUSK at gøre ting sammen som i gjorde før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja det har du helt sikkert ret i ❤️ Jeg tror bare lige vi skal helt ind i rytmen som forældre men skønt at høre ar det bliver lidt nemmere 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min kæreste og jeg har været sammen i 13 år. Jeg er 41 og han er 36. Vi har 3 børn på 6 år – 3 år og den sidste på 3 mdr.
  Jeg kan ligeså godt sige st det er mange år siden vore forhold var romantisk. Vi er nærmest blevet samarbejdspartnere. Vi har ikke sovet i samme seng i 3 år. Pt sover han med baby og jeg med den mellemste pige. Hverdagene går med at han arbejder (er selvstændig), jeg er på barsel. Når han kommer hjem har han hentet de store på vejen. Vi spiser, giver nattøj på de store mens én går rundt med baby. Når de er puttet er kl ofte blevet 21. Så skal den lille puttes og det gør far som så også falder i søvn. Imens smører jeg madpakker, ordner sutteflasker og fodrer hunde og katte og så er det godnat.
  Så starter det forfra næste dag. Vi elsker stadig hinanden men det er jo ikke forelskelse mere. Vi har valgt at få 3 børn og de fylder bare alt og vi har ikke formået at få plads til andet.
  Vi glæder os dog til om nogle år hvor vi kan få lidt tid til os selv hver især igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hvor er det dejligt I samarbejder så godt og får det til at fungere ❤️. Jeg er bare en drømmer og romantiker så jeg må ha lidt romantik ind i hverdagen, selvom det er meget lav praktisk..🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi overhovedet finde ud af det?