Her kan I finde mig i weekenden

Projekt ny stil

I weekenden var jeg på loppemarked med mine forældre i Bella Centeret og det gik rigtigt. Jeg brugte dog alle de penge jeg tjente på nye ting til min lejlighed 🙂

Stole fra Indonesien

Jeg har meget længe haft den svensk/franske landstil som inspiration, og jeg synes stadig det er en fantastisk stil, men jeg trænger bare til noget nyt, noget mere råt, mere af naturen, ikke så pusse-nusse. På loppemarkedet faldt jeg over de mest fantatiske stole, jeg måtte bare eje dem! Der er faktisk en ret sjov historie til disse stole, de kommer fra Indonesien, og er blevet brugt som udlejningsstole. Grunden til de forskellige farver på stolene er, at hvert udlejningsfirma har deres egen farve på stolene, for der bliver holdt mange meget store fester i Indonesien, og der lejer folk stole fra forskellige firmaer, når festen er slut er det noget nemmere for hvert enkelt firma at kende deres stole, når de bare skal gå efter en bestemt farve 🙂

stole

Jeg glæder mig meget til at tage dem i brug, jeg skal nu af med min fine slagbænk og mine hvide stole, så kan jeg så småt få skiftet tingene ud og få det mere råt. Jeg har malet mit stribede tapet over i køkkenet og fjernet nogen af alle mine romantiske nips. Idag har jeg skiftet roserne ud men grove grene og gran, jeg glæder mig til jeg kan vise jer det færdige resultat.

I er også altid velkommen til at kigge forbi min boligstylist side her:

Living by Juliane Axen

Rigtig dejlig torsdag til jer alle ?

 

 

2 kommentarer

 • God aften kære Juliane,

  sikke smukke stole du har fundet til din nye rå stil.
  Jeg elsker historien bag stolene.
  Det lyder spændende, at du ændre stil og det skal nok blive godt.
  Vil da gerne se lidt flere billeder en dag.

  Håber også at du holder fast i din nye livsstil og opnår dit mål med træning og vægttab. Lyder lækkert med dit stenalder brød og det ser lækkert ud.

  Pas på dig selv og nyd tiden med dine kære.
  Knus og en skøn juletid.
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Tina!

   Tusind tak jeg er også rigtigt glad for dem 🙂 Der kommer billeder når jeg er helt færdig.

   Det går godt med den nye livsstil, jeg har fået nogle gode nye vaner og jeg giver stadig mig selv lov til ikke at være fanatisk når jeg er ude.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kan I finde mig i weekenden