Jeg trækker stikket

Sådan gik det med min piercing

For et par uger siden skrev jeg indlægget Nu har jeg gjort det Der er flere, der har spurgt mig hvordan det er gået. Jeg må indrømme, at jeg virkelig håbede dybt i mit hjerte at det virkede, efter 27 år med daglig hovedpine, er drømmen om at den forsvinder meget stor. Dagen hvor jeg fik piercingen og dagen efter, tog jeg faktisk ikke noget smertestillende og jeg turde slet ikke sige det højt. Men på trejde dagen blev jeg meget hårdt ramt og har faktisk været det siden… men indeni håber jeg stadig, men jeg må nok erkende, at det ikke har hjulpet mig. Jeg fik min i højre øre, og har nu hørt det skal være i venstre øre, jeg synes altid når jeg prøver noget, og det ikke virker, er der nogen der siger, aahhh men du skulle lige ha gjort sådan og sådan.. 🙈… Men det var da forsøget værd ❤️…

Jeg er stadig i Jylland og jeg nyder det. Får virkelig koblet af og hygget med mine forældre. Så imorgen går turen hjem til Holbæk igen❤️…

IMG_7507

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Jeg læste om en den anden dag som også fik lavet i sin andet øre fordi det ikke havde haft den ønskede virkning i det første.. og efter det hjalp det hende.. men ja det er da lidt træls at det ikke havde den virkning du havde drømt om.

  Håber i har en skøn dag og kommer godt hjem og får en lækker weekend.

  Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Uuhhh det må jeg overveje ❤️ Og tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg trækker stikket