Gæsteblogger Lisa fra Hollywood fruer, jeg blev kvalt i folks smålighed og jantelov

Sådan har jeg det med jeres kommentarer

Fik lyst til at lave en video til jer om hvordan jeg har det efter jeres reaktioner på mit indlæg igår Hudløs Ærlig . Sådan har jeg det med støttende og ikke så støttende kommentarer ♥.

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

10 kommentarer

 • Maria

  Tak, fordi du er så ærlig. Det er bare fedt at se en som ikke kun er gravid på maven og synes det er skønt. Jeg tog selv en del på da jeg var gravid. Da jeg var hos min jordmoder sidste gang inden fødslen så sagde jeg nej til at blive vejet. Jeg kunne ikke holde ud at se hvor meget jeg vejet fordi det var ligegyldigt. Jeg kunne ikke gøre noget ved det. Jeg kan genkende alt det du skriver. Nogen dage er bare så hårde, så lyt til dig selv og gør kun hvad du selv vil. Din skønne baby kommer om lidt også har det været det hele værd. Jeg synes du er en smuk gravid kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Maria

   Tak <3 Hvor er du sød.. Jeg har det lige som dig med vægten jeg har ikke lyst til at veje mig mere for man kan alligevel ikke gå på kur! Tak for rådet 🙂

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg havde selv en rigtig hård gravidtit og brød mig ikke om at være gravid. Haded det faktisk. Og tog 26 kilo på her næsten 3 måneder efter har jeg smidt 21 kilo så det kan godt lade sig gøre at smide dem hurtigt hvis man vil 🙂 det jeg endelig bare ville sige at det er så dejligt at høre andre tør sige det højt at man ikke kan lide at være gravid. Jeg følte mig så underlig at jeg havde det sådan. Og maglede der forstod mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hvor er det flot Malene at du har smidt så mange kilo allerede – super sejt! Jeg kan SÅ godt sætte mig ind i hvordan du har haft det, det kan godt virke lidt tabu at sige det højt men jeg synes ikke der er noget forkert i det. Vi elsker jo stadig den lille guldklump i maven 🙂

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er smuk 🙂 Der er noget særligt smukt over gravide kvinder. Jeg tog 23 kg på ved min sidste graviditet og kan godt huske hvor tungt det føltes. Jeg smed dem forholdsvist hurtigt igen uden at gøre en masse for det. Når først baby er ude taber man også væske og når man ammer synes jeg nærmest kiloene fløj af 🙂 Held og lykke. Det er fantastisk at opleve at blive mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Cecilie

   Tak for din besked <3 Jeg glæder mig også rigtig meget og håber kiloene flyver af 🙂

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Agerskov

  Rigtig rigtig fin video du har lavet der!! Hvor er det dejligt, at du er så ærlig omkring alting! Det er nemlig altid hårdt at stå model til negative kommentarer! Selvfølgelig kan man aldrig være enige i alt, men der er desværre bare nogle folk, som har det med at skal sige alt, på samme måde, som de tænker det. Har du tænkt på Juliane, at det oftest er personer, som er ude på st gøre andre lidt mindre, for selv st virke større??? ( ja, en eller anden idiot prøver så at opnå det modsatte i det tilfælde med graviditetsvægt) Nu kender jeg dig i virkeligheden, og ved at man skal være et stort menneske for at kunne rumme dit store hjerte❤️ Du ville jo ALDRIG selv kommentere nedladende på andres personlighed Juliane, du er fantastisk som du er!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Louise

   Du er en stjerne tusind tak for din besked. Og du har ret jeg kunne ALDRIG drømme om at sige det til andre, for man er jo som regel godt selv klar over det <3

   Jeg håber du har det rigtig godt.

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • cille

   Kære Juliane.
   Sikke en skøn, ærlig og ikke mindst eftertænksom video, du har smækket sammen.
   Hvor er det rart at du hviler så meget i dig selv, så du tør vise at du er sårbar. Og hold nu f****** kæft hvor har du bare pisse meget lov til at være sårbar og øm. Du er gravid. Du er spækket med hormoner, fustration, lykke, og ikke mindst frygten/spændningen af at være kommende mor.
   Vi har brug for flere som dig!
   Hatten af for du er åben, og ikke gemmer dig bag et IG filter.
   Og velkommen til kampen mod kiloene (jeg tog 30 kg på under min graviditet, min søn er nu halvanden og jeg mangler stadig 7 kilo). Men hurra for børnene og lykken der følger med, det er jo det vigtigeste. Og så ryger kg’erne nok, og hvis ikke så SO WHAT? 🙂
   Stort Knus
   -Cille.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Cille

   Du er en skat tusind tak for de flotte ord, det betyder rigtig meget for mig <3

   Fed indstilling til kiloene det giver jeg dig ret i 🙂

   Tak fordi du følger med kæmpe Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Lisa fra Hollywood fruer, jeg blev kvalt i folks smålighed og jantelov