Det går helt ad helved til

Sådan tabte jeg 30 kg.

Det er ingen hemmelighed, at jeg tog meget på under min graviditet, det blev til hele 33 kg 🙈… Men lige efter Victoria kom til verden, var jeg fast besluttet på at de kilo skulle af igen. Jeg ved ikke præcist, hvad jeg vejede da jeg blev gravid, men jeg havde taget ca 3 kg på efter jeg kom i forhold med Dino, de berømte parforholds kilo Hihi :-).

Jeg har løbende skrevet lidt om her på bloggen, hvor meget jeg har tabt mig undervejs, og flere af jer har spurgt hvad jeg har gjort. Derfor vil jeg nu fortælle lidt om hele forløbet. Der er jo faktisk ingen hemmelig ingredienser eller vupti så er kiloene væk, men jeg må indrømme, at jeg havde ikke troet, at jeg ville smide det så hurtigt efter graviditeten, det virkede så uoverskueligt, så jeg er enormt glad for, at jeg er hvor jeg er nu, så skal jeg nok nå i mål med de sidste kilo.

Jeg startede faktisk med i ca. 2-3 måneder ikke at røre slik, kage, chips osv. og tro mig jeg er en sucker for sukker, men jeg ville ikke være så tyk, og så tror jeg at hele omvæltningen med at blive mor, gjorde det lidt nemmere for mig for jeg skulle jo bruge mit overskud på Victoria, så der var ikke så meget tid til at små spise. Der røg de første kilo, men så gik det i stå igen… Så begyndte jeg på Livishape nogle helt fantastiske produkter, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har aldrig kunne fuldføre en nupo kur, men Livishapes produkter smager godt, og er vildt nemme at bruge. Der smed jeg lidt over 3 kilo på 14 dage. Derefter fortsatte jeg med at bruge Livishape produkterne indimellem, jeg er især vild med deres aftensmad produkter. Det gjorde at der hele tiden røg lidt af… Men jeg har ikke været fanatisk, jeg har fået masser af Mac d. mad, is og slik indimellem. Men jeg har tænkt utrolig meget over, hvad jeg har spist og så har jeg sørget for at holde lidt igen på andre tidspunkter… Men det handler også om at have rygrad, og den ryger også for mig indimellem, men jeg slår ikke mig selv oveni hovedet, jeg slår det ud af hovedet og hopper op på hesten igen. Før i tiden har jeg altid været mega hård ved mig selv, hvis jeg faldt i, mens jeg var på kur, og jeg synes egentlig at det gjorde det endnu sværere at starte igen dagen efter. Husk vi kan allesammen tabe os, og jeg ved det kan være en hård kamp, men du bliver så mega stolt af dig selv, når vægten går nedaf!

Jeg er lige startet op med træning igen, det er styrketræning og mit mål er 2-3 gange om ugen, lige pt. er 2 gange nok mest realistisk, men det er også godt nok. Jeg har ikke trænet før nu, jeg har måske været afsted 3 gange, men ellers ingenting, så husk et vægttab det kommer altså fra kosten. For at komme helt i mål er jeg nu begyndt hos Sundhedscoah Helle K., og lige nu kan du vinde en kostvejledning hos hende læs mere her: Skal vi blive slanke sammen?.

Her er et billedet af mig lige inden Victoria kom til verden og det andet er taget i sidste uge 🙂

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går helt ad helved til