#givlivetvidere

Sikke en dag 

Min dag Idag startede ok, jeg stod op, gik i bad og fik blogget men så blev jeg dårlig… Kastede op og resten af dagen har budt på heftig kvalme :-/ jeg synes ellers lige, det var blevet lidt bedre… 

Idag har jeg været til møde med kommunen og til første jordemor besøg. Som jeg har skrevet tidligere er jeg tilknyttet familie ambulatoriet, og jeg møder så meget hjælp og forståelse, det er helt fantastisk 🙂 der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget… 

Nu ligger jeg og putter under dynen, og krydser fingre for, at jeg har det bedre imorgen 🙂 

God aften… 

  

1 kommentar

  • Jakob Pedersen

    Vi går lysere tider imøde huske det.. Det er snart sommer ☀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#givlivetvidere