Er jeg blevet SÅ gammel?

Skal vi blive slanke sammen?

Så er der en super fed konkurrence til jer kære læsere. Som jeg har skrevet om i sidste uge, er jeg lige startet på et forløb hos skønne Sundhedscoach Helle K. Nu må jeg vist hellere tage mig lidt sammenNu kan vi følges ad, hvis du også lige mangler at smide nogle kilo, eller bare gerne vil have kick startet en ny sund livsstil. Du har chancen for at vinde en kostvejledning på 2 timer værdi 850 kr. hos Sundhedscoach Helle K. Dette indeholder en samtale hvor I sammen laver en plan for hverdagen, du får målt din fedtprocent og BMI. Helle laver ikke om på din hverdag, hun får bare sat maden i system, og får det til at virke nemt at ændre livsstil. Du kan stadig spise sammen med familien og spise mad som brød, pasta, ris, kartofter, kød, ost, frugt osv. det handler bare om at finde de mængder der passer lige præcis til dig. Bor du langt fra Holbæk klare I det over telefonen.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at synes godt om Sundhedscoah Helle K. facebook side og du må meget gerne tagge en som også vil elske at deltage i konkurrencen, og lige smide en kommentar om hvorfor netop du skal vinde. Vinderen bliver fundet d. 1/9-2016.

Du finder siden her: Sundhedscoach Helle K.

Jeg har idag haft min anden konsultation hos Helle og havde tabt 1,3 kg. på en uge, simpelthen helt fantastisk, jeg er så glad 🙂

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

9 kommentarer

 • Jenni

  Jeg vil så gerne vinde da jeg mangler motivationen. Jeg prøver at spise sundt,men noget er forkert når jeg ikke taber mig 😖
  Har behov for at få min selvtillid tilbage så jeg kan blive den kvinde, veninde, mor og kone som jeg fortjener at være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg håber at jeg vinder, fordi jeg så gerne vil tabe mig. Jeg har forsøgt flere gange, men synes det er super svært at finde tiden og overskuddet til at lave nogle sunde retter, når man både har et studie og et job at passe. Så jeg håber at jeg vil kunne få nogle tips til hvordan jeg kan lære dette og en masse inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville elske at vinde! Så sent som i går, sad jeg simpelthen og græd over min krop. Jeg føler mig total sukkerafhænig og har brug for at komme på sporet igen, men det kræver virkelig noget hjælp kan jeg mærke. Håber på at vinde 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg krydser fingre for at jeg.bliver den heldige vinder.
  Jeg skal giftes et år og det ville være super hvis jeg kunne komme ned i en alm str. Brudekjole end en plus size.
  Jeg er så dårlig til at holde kure og derfor håber jeg at det hjælper med et ordebtligt spark i røven. En som kan motivere mig og en jeg kan skrive til når jeg synes det hele er ved at falde til jorden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Så håber jeg på at jeg måske kunne blive den heldige vinder af denne fantastiske konkurrence 🍀 Jeg har altid være god til at tabe de ekstra kg, når der kom lidt for meget på sidebenene. Men denne gang har jeg bare slet ikke kunne finde motivationen 😟 Det er så svært og jeg tror at en sundhedscoah ville kunne give mig focus!! Så jeg krydser alt!! 💖🙏🏾💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil vildt gerne vinde så jeg kan lære at spise rigtigt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Hansen

  Smider et lod i puljen . Efter at være blevet mor kan man sagens trænge til det. Og i fællesskab og følge dit vægttab ville da gøre det fantastisk !
  PS sejt tabt på en uge !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Jeg vil SÅ gerne vinde en skræddersyet kostplan da jeg altid har kæmpet med de ekstra kilo, men aldrig har haft råd til købe en hjælpende hånd med. Efter graviditeten har jeg prøvet en masse forskelligt og mange gange, men alligevel mangler jeg den sidste motivation 🙁
  Håber jeg kan blive den heldige og endelig få min drømmekrop tilbage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Risager

  Jeg vil gerne vinde et skræddersyet kostplan, da jeg er kørt fast og ikke kan komme af med de sidste 10 kg. Derudover synes jeg selv, det er svært at finde motivationen til varieret mad i en travl hverdag med studie, arbejde og fitness. Jeg krydser virkelig mine fingre 🙏🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg blevet SÅ gammel?