Det vigtige møde

Søndag ♥

Endnu en uge er gået og vi er nu ude af januar, personligt synes jeg det er rigtig skønt. Januar er en lang måned og vi skal alle lige lande ovenpå jul og nytår. Denne uge har haft mange op og ned ture for mit vedkommende, men jeg går ud af den med en rigtig dejlig søndag, så det nyder jeg. Dagen idag har jeg brugt på træning, hvilket jeg trængte til ovenpå flere dage med rigtig slem hovedpine, så har jeg fået ordnet en masse praktisk og lavet hjemmelavet æblegrød uden sukker mmmmm…. 🙂

Resten af dagen skal bruges på at gå tur med Balto og læse Fifty Shades. Er der nogen af jer der har læst den?

Bog

Rigtig god søndag  ? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vigtige møde