Vi har kun det sjov vi selv laver

Stik mig lige en High five

Der findes rigtig mange gode bloggere, men en af dem jeg elsker at følge er Sarah Louise. Sarah er for mig en kvinde med begge ben på jorden, men som elsker luksus og som ikke er bleg for at stå ved det. Jeg mødte Sarah for mange år siden, da jeg havde tøj butik i Kbh., på daværende tidspunkt solgte Sarah tøj, og hun kom ind i butikken sammen med Jackie som jeg blogger for nu på Selectedbloggers. Siden dengang har Sarah været igennem mange ting, men jeg har en kæmpe respekt for den blog, hun har fået opbygget 🙂

Så dette indlæg som Sarah har lavet om min blog er fantastisk ?? 

Læs med her: En blog jeg følger 

IMG_1056.PNG

2 kommentarer

 • Sarah har jo en kæmpe blog 🙂 Bliv ved med det gode arbejde, så skal du nok fange hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Patrick

   Ja det har hun 🙂 Det er super godt gået, jeg er nu også godt tilfreds men kæmper videre 🙂 Og fedt hvis du følger med 🙂

   rigtig god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har kun det sjov vi selv laver