Kan I lide stilen?

Tillykke til os

Havde du spurgt mig for et år siden, hvor jeg troede, jeg ville være idag, var det i hvert fald ikke her, men jeg føler ikke, jeg kunne være landet et bedre og mere sikkert sted. Idag er en helt speciel dag og en milepæl for mig. Idag har Dino og jeg været sammen i 1 år og WOW sikke et år! Dino og jeg står overfor endnu en ny og stor udfordring, vi skal være forældre om godt tre måneder, og vi ved slet ikke, hvad der venter os 🙂

I lang tid har det været meningen at denne dag skulle stå i kærlighedens tegn, men igår kiggede vi hinanden dybt i øjnene og blev enige om, at fordi vi er så langt, så bliver vi hjemme, og knokler videre med huset, for nu vil vi være færdige! Vi håber så der bliver tid til et weekend ophold inden jeg skal nedkomme hvor vi får mulighed for at fejre kærligheden ??????.

Tak for et fantastisk år skat sikke en rejse…

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan I lide stilen?