Søndag ♥

Veninder og kærlighed

Vupti og der er gået en uge mere. Jeg har slet ikke nået at blogge denne uge desværre, men her kommer et indlæg om veninder og kærlighed og jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer.

Med alderen har jeg lært hvor vigtigt det er at have nogle gode veninder omkring sig, og hellere nogle få tætte i stedet for rigtig mange hvor ingen kommer tæt på.

Jeg har nogle meget dejlige veninder, de er meget forskellige og de er gode til hver deres. Jeg kender dem så godt, at jeg ved hvem jeg skal bruge i forskellige situationer og det er rigtig dejligt. De byder allesammen ind med noget på forskellige måder, nogen har jeg kendt i rigtig mange år andre er nyere venskaber. Jeg synes det er rigtig vigtigt at være en god veninde og være der for hinanden, men også at kende hinandens grænser og afstemme forventningerne.

Det bedste jeg ved er at grine med mine veninder, og hold nu op hvor for snakken heller ikke for lidt om mænd…. Hvis de kære mænd bare vidste hvad der forgik 🙂

Jeg tror vi alle kender følelse af at tænke på vores veninder, når vi ser sex and the city, de har jo et helt specielt bånd og snakker med hinanden om alt. Hvordan bruger du dine veninder? og det store spørgsmål fortæller du dine veninder mere end du fortæller din kæreste?

sex and the city

Hvordan reagere dine veninder når der kommer en mand ind i det liv, hvis du før var den der altid kunne snakke og altid kunne ses?

Jeg synes det er enormt vigtigt at huske sine veninder, men også at gøre plads til sin mand. Ens liv bliver anderledes og der kommer andre prioriteter når der kommer en mand ind i ens liv, og jeg har da også nogen gange tænkt ej kan hun ikke snakke nu fordi mr. X  lige er kommet hjem, men vi har allesammen meget at se til, og hvis man gerne vil have sit forhold til at fungere, vil der helt naturligt blive mindre tid til ens veninder.

Nu vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig søndag nyd vejret og nyd hinanden…

1 kommentar

 • Tina Hoffbeck

  Kære Juliane,

  Jeg vil gerne give en lille kommentar:-)

  Jeg synes at det er vigtigt at værne om ens eget parforhold og/eller familie, dvs. de er de vigtigste som bør optage ens tid.
  De fleste ved, at det kræver en stor indsats at arbejde på ens forhold/familie for at det fungerer optimalt.
  Så jeg synes venner/veninder bør give plads til hinandens øvrige liv.
  Det er skønt med venner/veninder og dele mangt og meget sammen og det skal der også være plads til.
  men min personlige holdning har altid været at bruge meget tid på mit parforhold/familie og så øvrig tid med venner/veninder/kolleger/naboer med flere.

  De bedste hilsner og ønsker til dig søde.
  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag ♥