Åååhhh 

Vi nåede det ikke!

År 2015 har været for vildt.. Jeg håber faktisk at 2016 bliver mere roligt, jeg kan godt lide når der er fart på mit liv, men jeg synes, det er så store ting, der er sket og som sker i 2015, at det vil være dejligt med et år, hvor den indre ro lige kan få lov til at lande…

Som I måske husker, friede Dino til mig sidste år læs om det her: Vil du gifte dig med mig JA , og det var faktisk meningen, at vi ville have været gift hertil sommer i år, men så blev jeg gravid, og jeg har ikke lyst til, at den store dag skal fejres med en stor mave og hævede fødder :-).

Men hvad er jeres mening om at være gift, når man får et barn, fordele og er der nogen ulemper?

julianeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Fordele måvel være at barnet får lov til at være med til brylluppet også selvom hun ikke kommr til at kunne huske det 🙂
  Den eneste ulempe er hvis i ønskede jer et børnefri bryllup og at det jo ifølge traditionen skal være før man får børn… ellers skal man ha rød kjole på… men traditioner er til for at blive brudt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Rina

   Lige nu tror jeg helst jeg vil have et børnefrit bryllup 🙂 Hihi rød kjole bliver det nok ikke vi så gerne være hvis brud 🙂

   Stort Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åååhhh