Når mennesker viser deres sande jeg

Vil du have mere tid om aftenen og længere hår?

Sidder du og tænker – hvad handler det her blog indlæg om? Det kan jeg godt forstå, men jeg vil gerne dele to rigtig gode og meget forskellige ting med dig, så jeg flettede det sammen i overskriften 😉

Okay vi starter med det længere og kraftigere hår. Er der nogen kvinder, der vil sige nej til at få længere og kraftigere hår? Nej jeg tænkte det nok 🙂

Nogle af jer tænker måske – det har jeg hørt og set før, og det helt ok – bliv bare lige hængende lidt endnu :-).

Under lockdown skulle jeg have mine exstensions ud, og det blev Dino, der måtte gøre det, men han klarede det faktisk super godt. Nu har jeg gået i over en måned uden exstensions, og det var egentlig meningen, at jeg skulle have exstensions på igen imorgen. Men nu har jeg de sidste par uger taget Sugarbearhair, og jeg kan allerede mærke en forskel på mit hår, det er vokset en del, og det føles kraftigere. Har du nogle erfaringer med Sugarbearhair?

Jeg vil aldrig lave rekalme for Sugarbearhair, hvis jeg ikke synes det virker, jeg har før i tiden prøvet andre mærker som var billigere, men de virkede ikke. Derfor er jeg også lidt oppe og køre over dette tilbud! Lige nu kan du købe et glas Sugabearhair med 60 bamser til 190 kr. normal pris er 499 kr. Du bruger bare linket her Sugabearhair. 

Og så til emne to 😉

Hvis du har børn – relativt små børn mellem 1-10 år, så læs med her. Jeg blev introduceret for Fairytell for 14 dages tid siden, og jeg er blevet enormt glad for Fairytell. Derfor bliver jeg nødt til at dele min oplevelse med dig, måske virker det også hjemme hos dig!

Fairytell er børnebøger med højtlæsning for børn, og hold op nogle gode oplæsere. Victoria elsker at lytte til en god bog, samtidig med hun kan se billeder og bladre frem og tilbage i bogen, – det er altså virkelig genialt. Siden jeg har hentet appen Fairytell, har vi brugt den hver aften ved sovetid. De sidste aftener har vi hørt bogen, Elefanten der så gerne ville sove – og vupti fem min efter start sover Victoria. Bogen er læst op på den helt rigtige måde, jeg bliver selv helt søvning. Men efter jeg hentede Fairytell har jeg fået mere tid om aftenen – og det kan vi godt li´ik? 😉

Lige nu kan du få 30 dages gratis prøve periodem hvis du signer op her Fairytellog endnu et plus er, at en bruger kan anvende Fairytell på op til 5 forskellige enheder på samme profil. Værsgo´:-)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mennesker viser deres sande jeg