Vind Botox behandling af hele to områder

Dette er nok en af de allerbedste konkurrencer, jeg har haft på bloggen, det synes jeg i hvert fald 🙂 Du kan nu vinde en botox behandling med to områder til en værdi af 3200 kr. Det er den meget dygtige klinik Speciallægeklinikken Skønvirke, jeg laver konkurrencen i samarbejde med. Jeg har fået lavet både læber og botox hos Speciallægeklinikken Skønvirke læs mere her Kysse læber før og efterNu er det blevet jeres tur til at blive forkælet, ikke bare med et område men to områder, du vælger selv de områder, hvor du vil have botox.

Som forklaret på Speciallægeklinikken Skønvirkes hjemmeside kan du her læse lidt om hvad botox er og gør…

Dynamiske rynker skyldes at ansigtets muskler efter mange års mimik ikke længere kan slappe helt af, men nærmest er i konstant krampe. Vistabel (botox) er et protein, der afslapper muskler, der netop på grund af konstant sammentrækning giver rynker. Sædvanligvis er det ansigtets muskulatur, der behandles, men også en kraftig tyggemuskel kan formindskes.

Behandlingsresultatet afhænger i høj grad af behandlerens erfaring. Mange er bange for at få en fattig mimik – at blive “døde” i ansigtet – ved botox-behandling. I Skønvirke har vi mere end 10 års erfaring med Vistabel og sætter en ære i at behandlingsresultatet bliver naturligt og diskret.

Behandling med botox anses for at være den mest udbredte kosmetiske behandling i verden. I de ca. 30 år behandlingen har eksisteret er der givet adskillige millioner behandlinger. Der er aldrig rapporteret alvorlige bivirkninger til behandlingen og i Speciallægeklinikken Skønvirke er bivirkninger sjældne.

julianeharkjaer.dk

Speciallægeklinikken Skønvirke har to klinikker den ene ligger i Roskilde og den anden ligger i Kastrup, det er selvfølgelig valgfrit, hvor du vil have behandlingen udført.

Nu kommer vi til deltagelsen, det er meget nemt, der ligger et billedet på min instagram profil julianeharkjaer som viser konkurrencen, dette skal du like, og hvis du har lyst tagge et par venner der kunne være interesseret i at deltage i konkurrencen, sidst men ikke mindst hop ind og følg klinikken Skønvirke på instagram, det gør du her Skonvirke.dk.

Vinderen bliver fundet d. 1/7- 2016 rigtig meget held og lykke!

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger May fra bloggen Sydhavnsmor, I kommer sgu nok ikke til at se mig posere i undertøj eller vise mine guirlande-babser